• HiT-1 početni je stupanj e-tečaja inojezičnoga hrvatskoga (hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika). Nastao je u suradnji triju ustanova: Hrvatske matice iseljenika, Sveučilišta u Zagrebu i SRCA. Namijenjen je polaznicima bez početnoga predznanja hrvatskoga, a obuhvaća osnovne komunikacijske teme, temeljni rječnik i jednostavne gramatičke strukture nužne za osnovno sporazumijevanje na hrvatskome jeziku.

  Autori silabusa, ustroja tečaja i svih nastavnih materijala: Marija Bošnjak, prof., dr. sc. Lidija Cvikić, prof. dr. sc. Zrinka Jelaska, Zrinka Kolaković, prof.

  ilustracije: Mislav Tomašinjak

  prijevodi: Gordana Dobravac, prof. (engleski), Maša Musulin, prof. (španjolski)

  Za prijavu i upite obratite se na adresu  ecroatian@gmail.com

 • Latinski za srednjoškolce sadrži multimedijske interaktivne materijale za učenje latinskog jezika 1. i 2. razreda gimnazije. Materijali sadrže: gramatiku latinskog jezika, vježbe iz gramatike, latinske izreke i poznavanje civilizacije. • Ovaj kolegij dozvoljava pristup gostima (anonimnim korisnicima)  

  HiT-1 promo tečaj koji u otvorenome pristupu budućim polaznicima tečaja HiT-1 (hrvatski internetski tečaj 1) nudi mogućnost upoznavanja sa sustavom MoD, kao i s osnovnim nastavnim aktivnostima koje se nude na tečaju HiT-1.

  Za pristup upisati

  korisničko ime: guest

  lozinka: guest