Welcome to the e-learning platform MoD

Platform for e-learning projects in comunity

Log in as guest
MoD

Novosti

Prijava u sustav

Djelatnici visokih učilišta u sustav MoD mogu se prijaviti upisivanjem podataka elektroničkoga identiteta iz sustava AAI@EduHr. Elektronički identitet dodjeljuje osoba u školi koja je zadužena za to (tajnik, pedagog, školski informatičar…). Za polaznike koji ne posjeduju elektronički identitet iz sustava AAI@EduHr mogu se otvoriti lokalni korisnički računi.

Nakon dolaska na naslovnicu sustava MoD potrebno je s lijeve strane sučelja odabrati Prijava s AAI@EduHr korisničkim računom ili Prijavu s lokalnim korisničkim računom i potom upisati svoje podatke. Popis svih kolegija nalazi se u bloku s lijeve strane Svi kolegiji. Među navedenim kolegijima potrebno je odabrati željeni kolegij. Odabirom naziva kolegija upisujete se u njega.

U tijeku su prijave radova za 8. MoodleMoot Hrvatska

Osmi MoodleMoot Hrvatska održat će se u utorak, 5. lipnja 2018. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra (Srce). Pozivamo vas da prijavite rad na jednu od ovogodišnjih tema i pokažete nam što radite i koja su vaša iskustva.

Rok za prijavu radova je 18. svibnja 2018.

Detalje ovogodišnjeg MoodleMoot-a, kao i prijave za radove potražite na web stranicama Centra za e-učenje.


Održavanje sustava

Održavanje sustava

Redovito održavanje sustava odvija se četvrtkom od 6:00 do 8:00 sati pa Vas molimo da u to vrijeme ne planirate aktivnosti na sustavu.

Helpdesk

Helpdesk

Za sva pitanja javite se Centru za e-učenje:
Online upit
E-mail: moodle@srce.hr
01/616 5171 (radnim danom od 8 do 16)
Najčešće postavljena pitanja